Napomena
  • Google Geocoding API error: The request was denied.

Korak po korak

Pučko otvoreno učilište Korak po korak

0.0/5 rating (0 votes)

www.korakpokorak.hr — Ove stranice su namijenjene odgajateljima, učiteljima, stručnim timovima i ravnateljima vrtića i škola. No, one su također namijenjene predstavnicima Ministarstva, roditeljima i svima koji su zainteresirani za unapređenje kvalitete odgojno-obrazovnog procesa.


Pučko otvoreno učilište Korak po korak je nevladina, neprofitna ustanova čija je osnovna djelatnost stručno usavršavanje odgojno-obrazovnih radnika od predškolskog do srednjoškolskog odgoja i obrazovanja, te prateća nakladnička djelatnost. Osnovano je 2000. godine odlukom osnivača Udruge roditelja 'Korak po korak'.

Misija

Naša misija je unapređenje kvalitete odgojno-obrazovnog procesa i stvaranje na dijete usmjerenih vrtića i škola u kojima je djeci i mladima omogućeno aktivno sudjelovanje u odgojno-obrazovnom procesu, slobodno i kreativno izražavanje, razvijanje kritičkog mišljenja, samostalnosti, odgovornosti i brige za bližnje i okoliš, te ostvarivanje svih potencijala u skladu s njihovim interesima i sposobnostima, u ozračju koje podržava demokratske odnose i poštuje različitosti. U promicanju vrtića i škola usmjerenih na dijete potičemo partnerstvo s obiteljima i širom zajednicom.

ISSA

Pučko otvoreno učilište Korak po korak član je međunarodne udruge International Step by Step Association (ISSA) osnovane 1997. sa sjedištem u Amsterdamu. ISSA okuplja organizacije iz 29 zemalja koje provode stručno usavršavanje odgajatelja i učitelja kroz Program Korak po korak. ISSA svojim članovima pruža stručnu i tehničku podršku u razvoju Programa Korak po korak.

 

Address

  • Ulica: Ilica 73
  • Poš. br.: 10000
  • Grad: Zagreb
  • Zemlja: Croatia

Contact

Na zemljovidu...

Leave a comment

Please login to leave a comment.