Dragi učitelji/ce, u tijeku je prenošenje nastavnih materijala na novu domenu. Ukoliko nešto ne možete pronaći, ili želite saznati što ima novoga, posjetite nas na stranici u izradi — zbornica.hr. Uspješnu novu nastavnu godinu želi vam vaša Zbornica!

Ostvareni snovi OŠ Ivana Cankara

 • Viktorija Nevistić, dipl. učiteljica RN i likovne kulture, OŠ Ivana Cankara, Zagreb
 • Kategorije: Zbirka | Vaši rezultati
 • nevistic dreams08 thumbLikovna skupina 3.a razreda Osnovne škole Ivana Cankara iz Zagreba sudjeluje redovno na međunarodnim i hrvatskim likovnim natječajima. Ovaj put je zasjalo zlato u kategoriji do 8 godina na 4.International child art competition "DREAMS".

  Međunarodni muzej dječje umjetnosti u Huddingeu, Švedska, raspisao je likovni natječaj za djecu i mlade na temu "Snovi". Pristiglo je preko 4000 radova iz cijelog svijeta, a izložba nagrađenih po kategorijama otvario se u listopadu 2008. u The International Museum of Children´s Art, Švedska. Nismo jedini! Iz  Hrvatske je u našoj kategoriji još 10 nagrađenih učenika od 33. Lijepo je sanjati i ova nagrada nam je dokaz da nema dječjeg sna koji ne može biti stvarnost samo snove TREBA ŽIVJETI!!!

  Više o natječaju

  Međunarodni muzej dječje umjetnosti u Huddingeu, u Švedskoj, raspisao je likovni natječaj za djecu i mlade na temu „Snovi“. O čemu sanjaju djeca? Jesu li snovi jednaki u različitim zemljama? Najbolji način da se odgovori na ova pitanja je likovnim putem. Djeca su pustila mašti na volju, upotrijebila boje i dočarala svoje snove. Natječaj je obuhvatio učenike od 4 do 18 godina, a dijelio se u tri skupine - od 4 do 7 godina, od 8 do 12 i od 13 do 18 godina. Neke od radova možete vidjeti na portalu Muzeja, a među nagrađenim radovima ima i radova djece iz Hrvatske: www.internationella-barnkonstmuseet.org/english/aktuellt.html.

  Leave a comment

  Please login to leave a comment.