Dragi učitelji/ce, u tijeku je prenošenje nastavnih materijala na novu domenu. Ukoliko nešto ne možete pronaći, ili želite saznati što ima novoga, posjetite nas na stranici u izradi — zbornica.hr. Uspješnu novu nastavnu godinu želi vam vaša Zbornica!

This is our time

 • Suzana Delić, dipl. učiteljica mentorica, OŠ Horvati, Zagreb
 • Kategorije: Zbirka | Vaši rezultati
 • Ponosni smo što je ove godine Osnovna škola Horvati po drugi put bila sudionik međunarodnog natjecanja This is our time. Prošle godine smo bili 32, a ove godine sastali smo se u školi već u ponoć.

  17 učenika viših razreda, profesor zemljopisa Ivan Sarjanović, te učitelj mentor i voditelj projekta u školi Suzana Delić, noć su proveli u školi za računalima tražeći odgovore na 169 pitanja. Posebno nam je drago što je sve pratila i zajedno s nama radila do jutarnjih sati i ravnateljica mr. sc. Biserka Matić-Roško.

  Roditelji su se pobrinuli kolačima i sokovima da učenici ne budu gladni te su tako i oni dali svoj doprinos i suglasnost za međunarodnu suradnju naše škole. Svaka takva aktivnost je izuzetno veselje za učenike i o njoj se priča danima!

  Moramo spomenuti i da smo 18.11.2008. imali našu prvu videokonferenciju sa školom iz Hong Konga. Bilo nam je to sjajno iskustvo,a  posebno smo ponosni jer smo zasigurno jedna od rijetkih osnovnih škola koja se upustila u takav pothvat.

  Ne bismo uspjeli bez gostoljubivosti g. Zlatana Solde i Geodetske tehničke škole iz Zagreba koja nas je primila u goste. Oko Božića planiramo i našu drugu videokonferenciju s Primary school Jordanhill iz Glasgowa.

  Natjecaj This is our time Natjecaj This is our time Natjecaj This is our time Natjecaj This is our time Natjecaj This is our time Natjecaj This is our time Natjecaj This is our time

  Leave a comment

  Please login to leave a comment.