Dragi učitelji/ce, u tijeku je prenošenje nastavnih materijala na novu domenu. Ukoliko nešto ne možete pronaći, ili želite saznati što ima novoga, posjetite nas na stranici u izradi — zbornica.hr. Uspješnu novu nastavnu godinu želi vam vaša Zbornica!

Čakovec – Grad Pozoja

Projekt "Naj-akcija"

 • Ivana Ružić, učiteljica informatike, I. OŠ Čakovec, Čakovec
 • Kategorije: Zbirka | Vaši rezultati
 • Povodom projekta "Naj-akcija", dana 2. listopada 2015. godine u Čakovcu, u Domu sindikata održana je izložba radova učenika I. osnovne škole Čakovec. Radove su izrađivali s Družinom distrofičara uz pomoć djelatnika Humane Nove i učitelja.

  Tijekom ljetnih praznika u prostorijama I. osnovne škole Čakovec, održavale su se razne radionice povodom projekta "Naj-akcija" 2015. Učenici su imali mogućnost sudjelovati u likovnoj radionici, na kojoj su slikali, crtali ili izrađivali zmajeve predvođeni učiteljicom likovne umjetnosti Mirom Žerjav. Na ekološkoj su radionici s pedagoginjom I. OŠ Čakovec Dubravkom Kečkeš i uz pomoć djelatnika Humane Nove izrađivali pregače i torbe s likom zmaja iz recikliranog materijala. Vrijedni su informatičari izrađivali multimedijalne slikovnice o Pozoju uz pomoć učiteljice informatike Ivane Ružić. Ciljevi „Naj-akcije" su prenošenje novih znanja i vještina na učenike, razvoj kreativnosti, ljubavi za umjetnost i suradničkog rada te spoznavanje važnosti recikliranja.

  Svi radovi koje su učenici marljivo izrađivali bili su izloženi u Domu sindikata, a neki su čak iskorišteni za izrađivanje razglednica i kalendara. Važno je spomenuti i da su svi koji su sudjelovali u akciji dobili pohvalnice koje je podijelio ravnatelj 1. OŠ Čakovec, prof. Siniša Stričak i pročelnik za društvene, protokolarne i europske poslove, gospodin David Vugrinec. Kako bi izložba bila zanimljivija, vrijedni su nam informatičari pripremili kviz o Pozoju, neki su učenici zapjevali ili čak zasvirali međimurske pjesme, a učenice petog razreda izvele su male međimurske razgovore. Nakon druženja svi su se zadržali na prigodnom domjenku.

  ruzic grad pozoja 3 ruzic grad pozoja 4
  ruzic grad pozoja 1 ruzic grad pozoja 2

  Leave a comment

  Please login to leave a comment.