Program "Suradnici u učenju"

„Partners in Learning“

0.0/5 rating (0 votes)

www.ucitelji.org - Na ovim stranicama najviše ima riječi biti o nastavnicima, učiteljima, studentima i učenicima te projektima koje su zajedno realizirali u okviru PiL ("Partners in Learning") programa. Program "Suradnici u učenju" Microsoftov je globalni program.


Program Suradnici u učenju (pokrata PIL dolazi od engleskog naziva „Partners in Learning“) provodi se od 2004. godine i ima dva temeljna polazišta: prvi je vjera u kreativni potencijal nastavnika i učitelja u hrvatskim osnovnim i srednjim školama, a drugi uvjerenje kako informacijske i komunikacijske tehnologije mogu pomoći nastavnicima i učiteljima (kao i studentima i učenicima) u ostvarenju tih njihovih potencijala. Taj potencijal obrazovnih djelatnika zainteresiranih za suradnju na ovom programu angažira se i izražava kroz projekte inovativne primjene Microsoftovih tehnologija u obrazovanju. Na ovim stranicama najviše će riječi biti upravo o nastavnicima, učiteljima, studentima i učenicima te projektima koje su zajedno realizirali u okviru PiL programa.

Tri su dodatne značajke provedbe PIL programa u Hrvatskoj: promicanje projektnog rada, promicanje timskog rada te predstavljanje nastavničkih postignuća zainteresiranoj javnosti u Hrvatskoj i drugima u svijetu, budući je program „Suradnici u učenju“ Microsoftov globalni program, o čemu se više može pročitati i na njegovim službenim stranicama na engleskom jeziku.

Address

  • Zemlja: Croatia

Contact

  • Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Leave a comment

Please login to leave a comment.