Iznenađena sam!

Kalendar rada u sljedećoj školskoj i nastavnoj godini, objavljen na stranicama MZOS-a, nije samo preslik Odluke o početku i završetku nastavne godine, broju radnih dana i trajanju odmora učenika osnovnih i srednjih škola za školsku godinu 2012./2013.... On je vizualan;)


Za svaku pohvalu je objaviti, od strane nadležnog Ministarstva, ovako bitan dokument na ovakav način (upotrijebiti tehnologiju ;), štogod i što sve to značilo).

S moje strane hvala, jer sam poput mnogih svojih kolegica provodila svoje slobodno vrijeme u osmišljavanju prikladnog kalendara rada u narednoj školskoj i nastavnoj godini, u kojem su iskazani i pobrojani svi relevantni čimbenici (radni  dani, nastavni dani, tjedni, njihovi brojevi...), dijeleći pri tome uratke s drugim kolegicama, razgovarajući o tome koji je kalendar praktičniji. A uvijek se iznad naših glava nalazio veeeliki ? je li to baš tako.

Sada imamo polazište...u izradi kurikuluma, planiranju i definiranju (to najviše volimo) broja planiranih sati planiranih aktivnosti u narednoj godini.


 U konačnici: kao matematičarka i volim kad je sve iskazano brojevima!