CUC 2011.

Ovogodišnji CUC 2011. održavao se od 14. do 16. studenoga u Rijeci, gradu domaćinu po treći put! Ovogodišnji naziv koneferencije je bio "Svi putevi vode na Internet". Sva konferencijska događanja odvijala su se u novom, impozantnom kampusu riječkog sveučilišta. Organizator CARNet i pokrovitelji predsjednik dr. sc. Ivo Josipović i MZOS sudionicima su ponudili mnogobrojna predavanja stranih i domaćih profesora i stručnjaka iz područja informatike i IKT-a, brojne radionice čiji su voditelji bili profesori i djetanici CARNet-a te iznimno zanimljiva predavanja hrvatskih i slovenskkih učitelja i profesora iz osnovnih i srednjih škola te s fakulteta. Program konferencije dostupan je na poveznici http://cuc.carnet.hr/2011/program gdje je moguće pregeldati prezentacije i sadržaje predavača u području ICT i pedagogija.

Istovremeno je CARNet obilježavao 20 godina postojanja i tom je prigodom održana gala večera na Zametu gdje je ravnatelj g. Stanić prezentirao povijest i aktivnosti CARNeta od 1991. g. i njegova osnutka.

Svim je predavačima na konferenciji bio organiziran i svečani prijem i domjenak u Plavom salonu Gradske uprave, gdje su nas ugostili i čestitali nam dogradonačelnik grada Rijeke g. Miroslav Matešić te mr.sc. Vanja Smokvina, pročelnik Zavoda za informatičku djelatnost.

Iznimna organizacija, vrlo bogat konferencijski sadržaj te korisni i u radu i nastavi primjenjivi primjeri iz prakse znače samo jedno: "Svi putevi vode na CUC".