Tehnologija u obrazovanju

Tehnologija u obrazovanju - učenje i poučavanje u novoj obrazovnoj sredini Web 2.0 alatima i DIY stavom

 • Home
  Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
 • Categories
  Categories Displays a list of categories from this blog.
 • Tags
  Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Bloggers
  Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
 • Login
  Login Login form
04
Ožu

2. TeachMeet International

Tri sata vrhunskog druženja i učenja u zajednici s učiteljima iz 17 zemalja svijeta obilježilo mi je jučerašnju subotu.

Moderatori skupa prof. Arjana Blažić i prof. Sonja Lušić Radošević (iz IX. gimnazije u Zagrebu) uz pomoć g. Barta Verswijvela iz Belgije detaljno su pripremili i razradili svaki korak seminara koji je ovaj puta, uz pomoć CARNeta održan na platformi Adobe Connect Pro. Pri tome su i gosti mogli direktno, iz sobe, pratiti trosatno druženje. Cijeli je seminar sniman tako da će ga i kasnije biti moguće pratiti i pregledavati.

Ekipa predavača bila je vrsna, zanimljiva i vrlo profesionalna. Moglo se čuti o mnogobrojnim projektima, iskustvima, načinima upotrebe alata Weba 2.0, i saznati kako nove IK tehnologije koriste drugi obrazovni stručnjaci u svijetu.

Vrlo sam ponosna što sam dio te zajednice i što sam jedina učiteljica razredne nastave i primarnog obrazovanja koja je sudjelovala na ovom skupu.

TM Intl

Hvala Arjani i Sonji na iznimnom događaju i pripremamo se za sljedeću subotu kada će biti održan 2. regionalni TeachMeet.

 

 

Rate this blog entry:
mr. Nataša Ljubić Klemše, učiteljica je savjetnica u I. osnovnoj školi Bjelovar u kojoj radi više od 20 godina u razrednoj nastavi. Prva je u RH znanstveno proučavala učionicu s jednim računalom (eng. One Computer Classroom) što je rezultiralo magisterijem na temu nova obrazovna sredina – učionica s jednim računalom. Stalna je suradnica u Školskim novinama za koje piše stručne članke iz odgojne i obrazovne prakse. Aktivna je eTwinnerica i eTwinning ambasadorica. Suradnica je CARNeta. Sudjelovala je u izradi CARNetove sigurnosne politike za škole. Bila je mentorica Comenius asistentice. Koordinatorica je Erasmus+ KA1 projekta "Future-Oriented School" i dvogodišnjeg KA2 projekta "English Learning Friends". Ponosna je članica Stručne radne skupine "Uporaba IKT" pri Cjelovitoj kurikularnoj reformi. Svoje je interese i hobije vezane uz računala i njihovu primjenu u nastavi i izvan nje spojila s profesionalnim. Iznimno je ponosna na odličnu suradnju s uredništvom Zbornice. Zaljubljenica je u društvene medije i aktivna korisnica istih. Redovito se stručno usavršava u području primjene i upotrebe novih obrazovnih tehnologija u nastavi. Majka je dvoje djece.

Comments