Tehnologija u obrazovanju

Tehnologija u obrazovanju - učenje i poučavanje u novoj obrazovnoj sredini Web 2.0 alatima i DIY stavom

 • Home
  Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
 • Categories
  Categories Displays a list of categories from this blog.
 • Tags
  Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Bloggers
  Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
 • Login
  Login Login form
17
Pro

Prvi TeachMeet International

Nakon regionalnog TeachMeeta, nakon tjedan dana, danas, 17. prosinca 2011. održan je online prvi internacionalni TeachMeet.

U virtualnom seminaru sudjelovali su prezenteri iz 15 država s četiri kontinenta!  

Bilo je iznimno iskustvo sudjelovati u razmjeni iskustava obrazovnih stručnjaka koji govore o svojim projektima i iskustvima. Teško je izdvojiti neke od predavača jer su svi odreda imali jedinstveno inovativno iskustvo u radu s učenicima i njihovu poučavanju.

Prekrasno provedeno subotnje poslijepodne u društvu poučavatelja entuzijasta iz cijelog svijeta!

Pohvale organizatoricama Arjani i Sonji što su nam omogućile sudjelovanje u ovom iznimnom događaju.

Detalji na mrežnoj stranici http://teachmeetinternational.wikispaces.com/ 

Rate this blog entry:
mr. Nataša Ljubić Klemše, učiteljica je savjetnica u I. osnovnoj školi Bjelovar u kojoj radi više od 20 godina u razrednoj nastavi. Prva je u RH znanstveno proučavala učionicu s jednim računalom (eng. One Computer Classroom) što je rezultiralo magisterijem na temu nova obrazovna sredina – učionica s jednim računalom. Stalna je suradnica u Školskim novinama za koje piše stručne članke iz odgojne i obrazovne prakse. Aktivna je eTwinnerica i eTwinning ambasadorica. Suradnica je CARNeta. Sudjelovala je u izradi CARNetove sigurnosne politike za škole. Bila je mentorica Comenius asistentice. Koordinatorica je Erasmus+ KA1 projekta "Future-Oriented School" i dvogodišnjeg KA2 projekta "English Learning Friends". Ponosna je članica Stručne radne skupine "Uporaba IKT" pri Cjelovitoj kurikularnoj reformi. Svoje je interese i hobije vezane uz računala i njihovu primjenu u nastavi i izvan nje spojila s profesionalnim. Iznimno je ponosna na odličnu suradnju s uredništvom Zbornice. Zaljubljenica je u društvene medije i aktivna korisnica istih. Redovito se stručno usavršava u području primjene i upotrebe novih obrazovnih tehnologija u nastavi. Majka je dvoje djece.

Comments