Tehnologija u obrazovanju

Tehnologija u obrazovanju - učenje i poučavanje u novoj obrazovnoj sredini Web 2.0 alatima i DIY stavom

 • Home
  Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
 • Categories
  Categories Displays a list of categories from this blog.
 • Tags
  Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Bloggers
  Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
 • Login
  Login Login form
10
Pro

Prvi TeachMeet Regional

Održan 1. TeachMeet Regional

 


U organizaciji Udruge Samo jedan klikdanas, subota 10. prosinca, održan je prvi regionalni TeachMeet na kojem su sudjelovali prezenteri iz Hrvatske i Slovenije.

TeachMeet je vrsta online seminara na kojemu učitelji, profesori i stručni suradnici govore o svojim projetima, Web 2.0 alatima koje koriste u nastavi, idejama, aktivnostima, iskustvima koja žele podijeliti te primjenrima dobre prakse za učenje i podučavanje. Vrijeme predviđeno za mikroprezentaciju je 3 minute i stoga je ova kratka forma izlaganja vrlo dinamična i aktualna jer se prezenteri brzo izmjenjuju pričajući o svojim osobnim uspjesima.

Ova nova forma edukacije i usavršavanja zainteresirala je obrazovne stručnjake svih profila i u prvom webinaru sudjelovalo je trinaest predavača koji su putem Microsoft Live Meetinga podijelili svoja iskustva.

O 1. TeachMeet Regional na poveznici http://teachmeetinternational.wikispaces.com/TeachMeet+Regional.

Rate this blog entry:
mr. Nataša Ljubić Klemše, učiteljica je savjetnica u I. osnovnoj školi Bjelovar u kojoj radi više od 20 godina u razrednoj nastavi. Prva je u RH znanstveno proučavala učionicu s jednim računalom (eng. One Computer Classroom) što je rezultiralo magisterijem na temu nova obrazovna sredina – učionica s jednim računalom. Stalna je suradnica u Školskim novinama za koje piše stručne članke iz odgojne i obrazovne prakse. Aktivna je eTwinnerica i eTwinning ambasadorica. Suradnica je CARNeta. Sudjelovala je u izradi CARNetove sigurnosne politike za škole. Bila je mentorica Comenius asistentice. Koordinatorica je Erasmus+ KA1 projekta "Future-Oriented School" i dvogodišnjeg KA2 projekta "English Learning Friends". Ponosna je članica Stručne radne skupine "Uporaba IKT" pri Cjelovitoj kurikularnoj reformi. Svoje je interese i hobije vezane uz računala i njihovu primjenu u nastavi i izvan nje spojila s profesionalnim. Iznimno je ponosna na odličnu suradnju s uredništvom Zbornice. Zaljubljenica je u društvene medije i aktivna korisnica istih. Redovito se stručno usavršava u području primjene i upotrebe novih obrazovnih tehnologija u nastavi. Majka je dvoje djece.

Comments