Tehnologija u obrazovanju

Tehnologija u obrazovanju - učenje i poučavanje u novoj obrazovnoj sredini Web 2.0 alatima i DIY stavom

 • Home
  Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
 • Categories
  Categories Displays a list of categories from this blog.
 • Tags
  Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Bloggers
  Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
 • Login
  Login Login form
29
Lip

"Future-Oriented School"

Jednogodišnji Erasmus+ projekt KA1 mobilnosti u svrhu učenja za pojedince "Future-Oriented School" završio je 31. svibnja 2016. 

Projekt za cilj ima inovirati školski kurikulum I. osnovne škole Bjelovar uvođenjem novih nastavnih metoda i modela podučavanja te osmišljavanjem novih i inovativnih nastavnih aktivnosti. Već od sljedeće školske godine u školi ćemo započeti s CLIL metodom podučavanja (Content and Language Integrated Learning). Još od 2003. godine ta je metoda prepoznata od strane European Commision kao metoda za promociju učenja jezika i jezičnih različitosti. Projektom smo poboljšali i digitalne i jezične kompetencije zaposlenike i dodatno smo poboljšali kvalitetu škole razvojem europske dimenzije.

Više o projektu na poveznici:

Future-Oriented School

Rate this blog entry:
mr. Nataša Ljubić Klemše, učiteljica je savjetnica u I. osnovnoj školi Bjelovar u kojoj radi više od 20 godina u razrednoj nastavi. Prva je u RH znanstveno proučavala učionicu s jednim računalom (eng. One Computer Classroom) što je rezultiralo magisterijem na temu nova obrazovna sredina – učionica s jednim računalom. Stalna je suradnica u Školskim novinama za koje piše stručne članke iz odgojne i obrazovne prakse. Aktivna je eTwinnerica i eTwinning ambasadorica. Suradnica je CARNeta. Sudjelovala je u izradi CARNetove sigurnosne politike za škole. Bila je mentorica Comenius asistentice. Koordinatorica je Erasmus+ KA1 projekta "Future-Oriented School" i dvogodišnjeg KA2 projekta "English Learning Friends". Ponosna je članica Stručne radne skupine "Uporaba IKT" pri Cjelovitoj kurikularnoj reformi. Svoje je interese i hobije vezane uz računala i njihovu primjenu u nastavi i izvan nje spojila s profesionalnim. Iznimno je ponosna na odličnu suradnju s uredništvom Zbornice. Zaljubljenica je u društvene medije i aktivna korisnica istih. Redovito se stručno usavršava u području primjene i upotrebe novih obrazovnih tehnologija u nastavi. Majka je dvoje djece.

Comments